Live your life by the week!

Complete Apartementen voor de Mobiele Professional

Werkt u regelmatig op locatie en verblijft u daarvoor enige tijd dichtbij uw klant of opdrachtgever? De meeste mensen overnachten dan in een hotel en zoeken elke avond een restaurant op. Anderen regelen tijdelijke woonruimte en schaffen zelf het meubilair aan. Beide opties zijn niet ideaal.

U kunt nu ook kiezen voor een betaalbaar verblijf in een zakenappartement met bijbehorende auto. Zo’n appartement huurt u per week zonder u zorgen te hoeven maken over gebrek aan privacy of inrichting. En als u geen zin heeft om in een restaurant te eten, kookt u lekker zelf.

Wilt u meer comfort dan in een hotel, maar zonder de langdurige verplichtingen van een huurhuis?

Appartement en auto

Onze ervaring

We hebben het zelf ondervonden… op locatie werken is geen pretje als je in goedkope hotels moet verblijven. Hotels zijn klein en onpersoonlijk en je moet elke avond de deur uit, op zoek naar een restaurant. Ook is het geen comfortabele plek om ’s avonds nog even wat werk doen.

Voor een paar maanden zelf een appartement huren en inrichten vonden we zo mogelijk nog ellendiger: gas, licht, water en internet regelen, meubels aanschaffen, zelf poetsen, bij vertrek alles weer opzeggen, en dit alles vaak in een vreemd land en een vreemde taal.

Dit kan beter en goedkoper. Daarom is er nu Livotel.

    
Mobiele professional


 Tel +32 (0)475 74 94 41

 

Livotel biedt u:

• Een comfortabel, gemeubileerd appartement
• Meer vrijheid en privacy dan een hotel
• De rust van een eigen werkplek
Zakelijke auto, goedkoper dan bij verhuurbedrijven
Keuken met koelkast, oven en magnetron
• Snelle wifi-verbinding
• Schoonmaak inbegrepen
• Alle diensten op één factuur

 

Zakenappartement & auto per week

U huurt uw gemeubileerde appartement bij Livotel per week, eventueel samen met een auto, voor een lagere prijs dan u per week betaalt aan een hotel plus huurauto. De hele week beschikt u over een comfortabele woning die meer is dan alleen een plek om te slapen. U kunt er zelf koken als u geen zin hebt om buiten de deur te eten. En u heeft meteen een fijne werkplek met een internetverbinding die even snel is als thuis of op kantoor.